Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі

головну result28-29 листопада 2018 року на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, за підтримки Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України та Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації, відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Впровадження технології формування навичок сталого розвитку в закладах дошкільної освіти» за результатами ІІІ етапу Всеукраїнського експерименту з теми «Формування екологічно-, економічно- й соціально доцільної поведінки дошкільників у контексті освіти для сталого розвитку».

На заході у м. Краматорськ зібралися багато освітяни з різних куточків України, від Сумської області взяла участь у заході Міщенко Л,Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО

У перший день семінару учасників з щирою гостинністю зустрічав дошкільний заклад № 67 «Сонячний» Краматорської міської ради.

З вітальним словом до учасників звернулися Нерянова С. І., начальник відділу дошкільної освіти Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Низковська О. В., організатор і координатор дослідно-експериментальної роботи, науковий співробітник відділу засобів навчання та обладнання ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»; Гавриш Н. В., науковий керівник дослідно-експериментальної роботи, професор кафедри психології та педагогіки дошкільної освіти Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Григорія Сковороди, провідний науковий співробітник лабораторії дошкільного виховання Інституту проблем виховання НАПН України, доктор педагогічних наук, професор.

Пленарну частину семінару вітальними словами відкрив Бодик О. П., в. о. ректора Донецького ОІППО. Зміст пленарної частини був присвячений теоретико-методичному спрямуванню освіти сталого розвитку.

Вітання від дітей та очільників освіти налаштували гостей на плідну та цікаву працю.

Програма семінару передбачала низку інформативних та практикоорієнтованих заходів, що демонстрували результати ІІІ етапу Всеукраїнського експерименту із зазначеної теми. Протягом двох днів у теплій та творчій атмосфері освітяни ділилися власним досвідом, кращими методичними знахідками, спілкувалися під час проведення воркшопу, майстер-класів, дискусій тощо.

29 листопада 2018 року в місті Слов’янську на базі КЗ ДНЗ № 3 «Ромашка» Слов’янської міської ради продовжив свою роботу Всеукраїнський науково-практичний семінар.

Другий день роботи розпочався з виставки «Нове життя старим речам», де учасники мали нагоду ознайомитися з цікавими поробками, які стали результатом ощадливого ресурсоспоживання та охорони навколишнього середовища, переглянули цікаві заняття, взяли участь у круглому столі за підсумками семінару.

Учасники зазначили високий рівень організації заходу та професійності освітян Донеччини.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO