Обласний постійнодіючий семінар-тренінг з астрономії

golovna resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 15 листопада на базі Сумського державного університету відбувся обласний науково-методичний семінар «Підготовка учнів до ЗНО з фізики».

Мета заходу – підвищення методичного та фахового рівня вчителів з підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики в 2019 році.

На заході були присутні представники: Білопільського, Буринського, Великописарівського, Кролевецького, Липоводолинського, Тростянецького районів; мм. Суми, Конотоп, Лебедин, Охтирка, Ромни; Боромлянської Буринської, Вільшанської, Грунської, Краснопільської, Кролевецької, Миколаївської (Сумського р-ну), Недригайлівської, Нижньосироватської, Новослобідської, Хотінської, Чернеччинської ОТГ, у загальній кількості 23 особи.

Відкрила обласний семінар методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка ознайомила присутніх з діяльністю вчителя щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання учнів з фізики в 2019 році

Зимак Ю.А., директор центру доуніверситетської освіти, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету, розповів про процедуру реєстрації та проведення ЗНО з фізики в 2018-2019 навчальному році.

Учасники семінару, під керівництвом Карпуші В.М. та Зимака Ю.А., оцінили завдання сертифікаційної роботи з фізики ЗНО-2018 на відповідність навчальним цілям таксономії Блума та взяли участь у тренінгу з розв’язування задач ЗНО з теми «Механічні та електромагнітні коливання та хвилі».

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO