Обласна методична студія «Соціально-економічна освіта дошкільників – сучасний погляд» (за освітнім проектом «Афлатот»)

MetodSOIPPOВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 8 листопада на базі Конотопського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад «Казка» Конотопської міської ради, за модераторства методиста з дошкільної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Міщенко Л.Б., проведено обласну методичну студію «Соціально-економічна освіта дошкільників – сучасний погляд» (за освітнім проектом «Афлатот»).

У студії взяли участь представники базових дошкільних навчальних закладів Сумської області, які є учасниками Міжнародного проекту із соціальної та фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот» та інші педагоги Сумської області, у кількості 32 педагоги.

Метою роботи студії була партнерська взаємодія педагогів у рамках роботи за проектом соціальної та фінансової освіти дітей дошкільного віку «Афлатот».

Розпочали роботу заходу музичним вітанням вихованців Конотопського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад «Казка» Конотопської міської ради.

Програма заходу складалась з практичної та пленарної частини. Учасники мали змогу переглянути: заняття в рамках міжнародного освітнього проекту соціальної та фінансової освіти «Афлатот»; соціально-пізнавальний та музично-розважальний захід з дітьми молодшого шкільного віку – «Святковий ярмарок з Афлатуном»; виставку-презентацію педагогічних ідей та знахідок за проектом «Афлатот» – «Економічна освіта дошкільників»; переглянули роботу гуртка – «Юні економісти»; узяли участь у майстер-класі з виготовлення персонажу «Афлатунчик».

У пленарній частині заходу учасники ознайомилися з іформацією щодо перебігу упровадження програми «Афлатот» на Всеукраїнському та обласному рівнях, яку надала Міщенко Л. Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО; учасники поділилися своїми напрацюваннями щодо упровадження програми «Афлатот» на районному (міському) рівнях.

За результатами роботи студії учасники отримали методичні рекомендації щодо подальшого упровадження програми «Афлатот». 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO