Курси за вибором - вирішення актуальних освітніх проблем

головнаНовий закон України «Про освіту» імплементований у 2017 році надає нові можливості освітянам щодо вибору форм та змісту підвищення власної кваліфікації. КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, виконуючи замовлення держави, пропонує педагогічному загалу курси за вибором. Завдяки цій формі вчителі самостійно обирають тематику та час проходження курсової підготовки.

Цього року, до переліку курсів за вибором увійшли такі актуальні та проблемні тематики, як: реформування початкової освіти відповідно до Концепції Нової української школи (інтегроване навчання, компетентнісний підхід, корпоративне навчання, безпека освітнього середовища, розвиток критичного мислення та креативності); робота з авторськими програмами, медіаграмотність, розвиток професійних компетентностей, питання інклюзивної освіти, стресостійкість усіх учасників навчального процесу тощо. З переліком курсів за вибором можна ознайомитись за посиланням: http://www.soippo.edu.ua/index.php/navchalna-robota/56-pidvishchennya-kvalifikatsiji/2581-perelik-kursiv-za-viborom-dlya-pedagogiv-zakladiv-zagalnoji-serednoji-osviti.

Успіх інноваційних змін в освіті залежить від педагога, його творчого потенціалу, готовності до безперервної самоосвіти, здатності до гнучкого мислення, гуманістичної спрямованості особистості. Важливу роль у цьому процесі відіграє удосконалення особистісно-професійної компетентності педагога, яке на базі КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти працівниками кафедр забезпечується у таких формах і техніках: фасилітаційна техніка, колективна робота в форматі brainstorming, заняття у форматі Workshop, інтерактивні заняття з елементами тренінгу, арт-терапія, техніки та прийоми емоційно-психологічного розвантаження тощо.

Курси за вибором це нова форма роботи, яка покликана врахувати індивідуальні освітні потреби педагогів та пропозиції слухачів, таким чином колектив КЗ СОІППО готовий до тісної та плідної співпраці із освітнім загалом Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO