Обласний семінар-практикум «Використання ІКТ на сучасному уроці музичного мистецтва»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік,  23 жовтня  2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  проведено обласний семінар-практикум «Використання ІКТ на сучасному уроці музичного мистецтва» за модераторства Сердюк О.П., методист з музики та естетичних дисциплін навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

У заході взяли  участь 33  педагоги області.

Обласний семінар-практикум відкрила Сердюк О.П., яка ознайомила присутніх із планом роботи обласного семінару-практикуму, підкреслила важливість використання ІКТ на сучасному уроці музичного мистецтва, ознайомила з можливостями використання сервісу LearningApps для створення мультимедійних інтерактивних вправ.

Інформативними для вчителів були виступи:

  • Вовненко Л.І., учителя музичного мистецтва Роменської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. П.І. Калнишевського Роменської міської ради – «Створення звукового супроводу у програмі Microsoft PowerPoint: практичний аспект».

Ніколаєнко М.С., старшого викладача кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО – «Використання програми Microsoft Word для написання нотного тексту».

У рамках семінару учасники взяли участь у майстер-класі Вовненко Л.І. «Робота з аудіофайлами в програмі Adobe Audition, зміна темпу та тональності аудіофайла».

За результатами семінару присутнім були надані методичні рекомендаці

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO