Методичний порадник з математики

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, на базі Роменської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. П. І. Калнишевського Роменської міської ради 24 жовтня 2018 року проведено методичний порадник «Особливості підготовки учнів до олімпіади з математики: організація процесу підготовки, формування вмінь розв’язування задач олімпіадного рівня» Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

У заході взяли участь 20 учителів математики закладів загальної середньої освіти м. Ромни.

Свєтлова Т.В., методист з математики Сумського ОІППО, проаналізувала результативність участі у ІІІ етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики в 2010-2018 роках обдарованих школярів м. Ромни та наголосила на організаційно-методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики у 2018-2019 н.р.; особливостях використання сучасних он-лайн ресурсів у процесі підготовки учнів до олімпіади з математики.

З учителями математики закладів загальної середньої освіти м. Ромни методистом проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування задач олімпіадного рівня складності з математики та надано методичний коментар щодо розв’язків цих завдань учителями.

За результатами порадника вчителям надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до участі в І-ІІІ етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики; організації самоосвітньої діяльності учителів математики з підвищення власного фахового рівня.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO