ПСИХОЛОГІЧНІ ВИМІРИ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ

GolovnaСаме таку назву мала Міжнародна науково-практична конференція, яку ініціювала й успішно провела 19-20 жовтня 2018 року кафедра практичної психології Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка з нагоди 20-річчя утворення кафедри. Від КЗ СОІППО у конференції та святкових заходах приймала участь проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи кандидат психологічних наук, доцент Панченко Світлана Миколаївна з доповіддю «Нові можливості післядипломної освіти педагогів: формальний та неформальний виміри».

Учасники конференції, випускники, студенти, представники закладів вищої освіти, партнери приїхали з різних куточків України та з-за кордону.  Пленарне засідання було присвячене спробі відтворити сучасний погляд на становлення і розвиток психологічної та педагогічної науки, структури і взаємодії їх різноманітних галузей, що на сьогодні перевищують сотню.

Цікавими були секційні дискусії за напрямками роботи конференції :

  • Аксіологічні чинники розвитку сучасної освіти в Україні.
  • Психолого-педагогічні засади реформування середньої освіти.
  • Психологічне забезпечення інклюзивної освіти в Україні.
  • Професійно-особистісне становлення фахівця в контексті гуманітаризації вищої освіти.

На обговорення були винесені також такі актуальні питання:

  • Становлення культури життєвого самовизначення сучасної молоді.
  • Кроскультурні комунікації в освіті та академічна мобільність викладачів і студентів.

Щодо святкової програми з нагоди 20-й ювілейного дня народження кафедри пратичної психології, то вона була емоційною та насиченою. Це і святкова імпреза, нагородження до 20-річчя кафедри, вісім майстер-класів, проведених викладачами кафедри та гостями, святковий концерт і незабутня поїздка у Марійський духовний центр – Зарваницю.

Загалом, для учасників Міжнародної науково-практичної конференції та святкових заходів були створені належні умови для роботи, створена тепла та зворушлива атмосфера свята. Дякуємо колегам за запрошення та будемо раді налагодженню партнерських стосунків і співпраці, запрошуємо долучатись до Міжнародних та Всеукраїнських заходів  в нашому інституті.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO