«Майбутнє в наших руках» - ІІ Форум директорів закладів освіти

 resultУдруге за ініціативи Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 18 жовтня 2018 року в місті проходить форум, що об’єднав близько 600 директорів закладів освіти з усієї області.

Значимість закладу підкреслена з боку влади, на форумі були присутні: тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Вадим АКПЄРОВ, голова обласної ради Володимир ТОКАР, заступник голови облдержадміністрації Микола ПОДОПРИГОРА. Зі слів директора Департаменту освіти і науки Вікторії ГРОБОВОЇ освітяни області спрацювали саме як агенти змін. Результати та досягнення освітньої галузі можна було прослідкувати на виставці, що розміщувалася в холі Легкоатлетичного манежу СумДУ, окрім того ознайомитись з новітніми лабораторними та практичними навчальними комплексами, завдяки яким створюється освітнє середовище Нової української школи.

Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти також брав участь у виставці та роботі форуму, делегацію очолили ректор Юрій НІКІТІН та проректор з наукової роботи Сергій ГРИЦАЙ.

Заступник голови Державної служби якості освіти України Алла БОНДАР ознайомила учасників з повноваженнями Державної служби якості освіти України; експерт з питань освіти Центрального офісу реформ при Міністерстві регіонального розвитку України Сергій ДЯТЛЕНКО провів майстер-клас з комунікативної грамотності; директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр СИДОРЕНКО окреслив потенційні можливості ЗНО та моніторингових досліджень.

Активні обговорення, вирішення гострих питань у широкому діалозі учасників – це той формат, який диктує реформа, і саме менеджери освіти є першочерговими агентами змін, на яких покладається увесь педагогічний колектив, тому всі новації та зміни мають іти саме від керівників. А на допомогу їм і проводяться такі заходи, як цьогорічний форум, покликані до єднання та професійного взаємного обміну напрацюваннями.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO