Засідання обласної творчої групи вчителів географії

golovna resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 21 вересня на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені Максима Савченка Сумської міської ради відбулось засідання обласної творчої групи вчителів географії «Особливості використання контурних карт і графічних малюнків як засобів поточного та тематичного контролю знань учнів з географії».

У заході взяли участь учителі географії з Білопільського, Лебединського районів, міст Глухів, Лебедин, Охтирка, Ромни, Суми, Тростянець.

Відкрив засідання обласної творчої групи методист з географії та економіки Сумського ОІППО Попов В.Д., який виступив з доповіддю «Організація навчальної роботи на контурних картах як важливий засіб здобуття картографічної компетентності» та спільно з учителем географії Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Роменської міської ради Бартошем Є.М здійснив аналіз тестових завдань, складених членами обласної творчої групи, а також запропонував напрями удосконалення їх змісту і форм.

На засіданні обласної творчої групи виступила учитель географії Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. С.М. Гордієнка Білопільської районної ради Євтушенко О.І. з теми «Методика застосування графічних малюнків при вивченні географії» (з практичного досвіду).

У ході проведення засідання обласної творчої групи учасники відвідали урок у 7 класі з теми «Кліматотвірні чинники. Розподіл сонячної енергії на Землі. Вплив підстильної поверхні на клімат. Загальна циркуляція повітряних мас» (учитель Плющик Ю.П.), під час якого були презентовані сучасні підходи застосування ефективних методів та прийомів використання графічних малюнків на уроках географії.

Під час засідання учасники обласної творчої групи обмінялись думками щодо важливості використання контурних карт і графічних малюнків як засобів поточного та тематичного контролю знань учнів з географії.

За результатами роботи обласної творчої групи учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO