Педагогіка співробітництва – це виховання Серця Дитини

Головна29 вересня 2018 року в Конотопській спеціалізованій школі ІІ–ІІІ ступенів №2 відбулася Всеукраїнська (не)конференція «Педагогіка співробітництва – це виховання Серця Дитини».

100 учасників з різних куточків України мали унікальну можливість підвищити свій професійний рівень, збагатити знання з гуманної педагогіки, ознайомитися з досвідом роботи Конотопської спеціалізованої школи ІІ–ІІІ ступенів №2 та поспілкуватися один з одним.

Від Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у Всеукраїнській (не)конференції прийняли участь Алла Вікторівна Вознюк, завідувач кафедри психології, кандидат психологічних наук, доцент та Лариса Григорівна Петрова, завідувач кафедри освітніх та інформаційних технологій, кандидат технічних наук, доцент.

З метою вивчення досвіду впровадження гуманної педагогіки до заходу також долучились учасники Всеукраїнського проекту «Розвиток соціальної згуртованості суб'єктів освітнього процесу» та експерименту Всеукраїнського рівня з теми «Теоретико-методичні засади розвитку особистісно-професійної компетентності педагога в системі післядипломної педагогічної освіти».

Розпочався захід панельною дискусією («Гуманна педагогіка: особливості впровадження в освітній процес», модератор – Матвійчук Олена Борисівна, директор Конотопській спеціалізованій школі ІІ–ІІІ ступенів №2) та проведенням флешмобу «Серце віддаємо дітям».

У рамках (не)конференції проведено серію майстер-класів («Гуманна педагогіка – це педагогіка співробітництва», «Актуальний інструментарій гуманного педагога», «Як допомогти чоловікові стати ідеальним татом», «Батьківські збори в 1 класі», «Великі таємниці маленької держави»).

Під час заходу учасники брали участь у квесті, де проходили вісім надзвичайно цікавих локацій: «Айрис-фолдинг. Мозаїка душі», «Духовна мелодія єдності трьох сердець», «Ріка життя – ріка Любові», «Священне не піддається оцінці», «Театр – це віконце, через яке лине душа», «Мистецтво допомагати іншим», «Як перетворити світ виховання на одну величезну творчу лабораторію для розгадки таємниці Серця дитини», «Добро – це прекрасне в дії».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO