Х МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПЕДАГОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ

IMG 20180927 114551 result20, 21 вересня 2018 року в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників відбувся Х Міжнародний Фестиваль педагогічних інновацій. Від Сумської області у Фестивалі взяла участь Сударева Г.Ф., старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту СОІППО.

Організаторами Фестивалю є Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Інститут проблем виховання НАПН України, управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.

Мета Фестивалю ― презентація результатів досліджень сучасного змісту освіти, авторських методик, технологій, інноваційних методів та форм роботи, моделей навчального та виховного процесів, а також управлінської діяльності.

Для участі у ньому надійшло 289 робіт із 17 областей України, а також Латвії та Південної Кореї за номінаціями: «Інновації у сфері дошкільної освіти»; «Інновації в організації навчально-виховного процесу в загальноосвітньому та позашкільному навчальних закладах»; «Інновації в управлінні закладами освіти»; «Інновації у неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника».

З нагоди 10-річчя Фестивалю оргкомітетом було підготовлено ювілейні відзнаки, які начальник управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський принагідно вручив засновникам Фестивалю, тим, хто долучався до його організації, та освітянам, які більше трьох разів протягом 10 років ставали переможцями Фестивалю. Серед багаторазових переможців Фестивалю, відзначених нагородою, ― старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту СОІППО Сударева Г.Ф.

У рамках міжнародного заходу відбулися:

лекція-тренінг на тему «Інноваційне мислення. Досвід Республіки Корея», яку провів професор Пак Сонг Су, ректор філіалу Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту;

презентація монографії «Особистість на шляху до духовних цінностей», яку представив Бех Іван Дмитрович, доктор психологічних наук, професор, дійсний члена НАПН України, директор Інституту проблем виховання;

  • фестини авторських шкіл України, майстер-класи, презентації моделей авторських шкіл.

Учасники Фестивалю відвідали історичне місто козацької слави – Чигирин.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO