Обласний семінар-практикум «Управлінські аспекти організації освітнього простору для обдарованих школярів»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 18 вересня 2018 року на базі Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Лебединської міської ради відбувся обласний семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти з теми «Управлінські аспекти організації освітнього простору для обдарованих школярів».

Учасники семінару-практикуму – 22 заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти районів, міст Сумської області. Із них – 6 заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти, що підпорядковані відділам освіти об’єднаних територіальних громад.

Заступників директорів з навчально-виховної роботи привітали Древаль О.А., секретар ради м. Лебедин; Доценко В.В., начальник відділу освіти виконкому Лебединської міської ради.

Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО, ознайомила присутніх із планом роботи обласного семінару-практикуму та виступила з доповіддю «Обдарована дитина в новій українській школі. Управлінські аспекти організації роботи з обдарованими учнями в закладі загальної середньої освіти». Методист по роботі з обдарованою учнівською молоддю Сумського ОІППО Каленик О.В. висвітлила питання «Самостійна робота учня – шлях до підвищення якості знань».

Під час пленарної частини обласного семінару-практикуму виступила Ковтуненко Л.В., завідувач методичного кабінету відділу освіти виконкому Лебединської міської ради, з питання «Організація освітнього простору для обдарованих школярів у закладах загальної середньої освіти міста Лебедин».

Директор Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Верхова В.Ю. розповіла про систему роботи в закладі з обдарованими учнями та творчі успіхи педагогів. Про ресурсне забезпечення освітнього простору для обдарованих дітей у закладі загальної середньої освіти розповіла Савенко Н.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

Практичну частину заходу склали майстер-класи в розрізі трьох методичних лінійок: «Професійна майстерність педагогів як складова формування освітнього простору для обдарованих школярів», «Використання колективних форм роботи як один із шляхів підвищення компетентності педагогів з розвитку обдарованості учнів», «Методичні аспекти підвищення інноваційної культури вчителя, здатного забезпечити самореалізацію особистості учня». У проведенні майстер-класів брали участь заступники директорів з навчально-виховної роботи та вчителі-предметники закладів загальної середньої освіти №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7 м. Лебедин.

Учасники обласного семінару-практикуму відвідали шкільне свято для обдарованих «Зірковий олімп».

Проведені заходи сприяли підвищенню управлінського та науково-практичного рівнів заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань організації роботи з обдарованими учнями в закладах загальної середньої освіти. За підсумками роботи обласного семінару-практикуму обговорено роль, задачі заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань організації та створення освітнього середовища для розвитку обдарованих учнів в умовах становлення нової української школи; надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO