МАЙСТЕР-КЛАС МЕТОДИСТА БІОЛОГІЇ

на головну resultЗа запрошенням відділу освіти Конотопської міської ради (лист від 21.08.2018 № 01-25/682), до проведення міських серпневих секційних засідань учителів, у рамках педагогічної конференції, у м. Конотоп 30.08.2018 була залучена Голубенко Т.С., методист біології, екології, природознавства та основ здоров’я навчально-методичного відділу освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, яка для педагогів міста, на базі Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Конотопської міської ради, провела майстер-клас за темою «Педагогічний менеджмент як інноваційний підхід у реалізації нового змісту біологічної освіти»

На заході були присутні вчителі біології м. Конотоп у кількості 25 осіб, методист біології методичного кабінету відділу освіти Конотопської міської ради Онищенко Т.М., директор Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Конотопської міської ради Кашуба Т.І.

Голубенко Т.С. розпочала роботу з учителями з акцентування уваги на змінах у сучасній біологічній освіті: організації освітнього процесу на засадах компетентнісного, діяльнісного підходів та реалізації наскрізних змістових ліній; потім розкрила основні характеристики сучасного вчителя, інноваційні методи та форми роботи в умовах нової української школи

У практичній частині роботи секції вчителі біології м. Конотоп були залучені до створення конспектів уроків курсу «Біологія і екологія.10 клас» за темою «Сучасні погляди на систему еукаріотичних організмів» у вигляді ментальних карт.

Методистом використано інноваційні елементи навчання, як-то: QR-кодування, майндмеппінг, Speed Geeking.

За результатами роботи груп було презентовано цікаві ідеї проведення сучасного уроку.

Подібна робота методиста за запитом учителів на місцях – приклад відкритості, мобільності, за що Голубенко Т.С. висловлено слова вдячності.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO