МОБІЛЬНЕ РЕАГУВАННЯ НА ЗАПИТИ З МІСЦЬ

на головну resultЗа запрошенням відділу освіти Конотопської міської ради (лист від 21.08.2018 № 01-25/681), Коростіль Л.А., доцент кафедри теорії та методики змісту освіти Сумського ОІППО, к.пед.н. та Метейко А.В., методист з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, 29.08.2018 на базі Конотопської гімназії, де відбулася міська серпнева педагогічна конференція, у якості експертів провели тематичні локації.

Після офіційної частини конференції, яку проводила Беспала О.В., начальник відділу освіти Конотопської міської ради, Зеленською Л.М., завідувачем Конотопського міського методичного кабінету, було організовано знайомство усіх учасників заходу з експертами у форматі Speed Geeking, під час якого кожен із 16 експертів мав можливість презентувати тему з коротким змістом своєї локації та запросити до участі в ній.

Коростіль Л.А. і Метейко А.В. проводили локацію з теми «Реалізація наскрізних змістових ліній в умовах компетентнісного підходу до викладання предметів», провідною ідеєю якої було показати учасникам шляхи формування в учнів підприємницької компетентності. Заняття проводилося в активних формах (робота в групах, спілкування у колі, індивідуальні вправи) та було цікавим і корисним для учасників.

По завершенню роботи локацій, Коростіль Л.А. та Метейко А.В. узяли участь у роботі міського методичного об’єднання учителів хімії. Метейко А.В. виступила з темою «Організований початок нового навчального року: вивчення хімії у 2018-2019 н.р. у контексті вимог концепції «Нова українська школа», під час якого зосередила увагу вчителів на особливостях та нових підходах до викладання предмету у поточному навчальному році. Також методист проаналізувала результати участі учнів м. Конотоп у ЗНО з хімії за період 2016-2018 років та у ІІІ етапі олімпіад 2015-2018 років, показавши позитивну динаміку зростання кількісних показників.

Коростіль Л.А., виступила з темою «Сучасні форми організації освітньої діяльності з хімії», у рамках якої акцентувала увагу вчителів на нових формах проведення уроків, особливостях їх організації та формуванні нових навиків учителя нової української школи (проектування, моделювання, конструювання). Для підвищення ефективності сприйняття інформації, викладач провела практичну частину секції зі складання ментальної карти на прикладі тем навчальної програми. Учителі мали можливість працювати в групах, спілкуватися, дискутувати.

По завершенню заходу відбулося спілкування між учителями та гостями методичного об’єднання, під час якого кожен учасник мав можливість поставити запитання та отримати на них відповіді.

Подібна співпраця є сучасною, актуальною, необхідною і корисною, а здатність педагогічних, науково-педагогічних працівників Сумського ОІППО мобільно задовольняти інформаційно-практичні запити освітян області – показником професіональної мобільності та фаховості, за що адміністрація СОІППО висловлює Коростіль Л.А., Метейко А.В. слова вдячності за ефективну роботу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO