23 серпня – День Державного Прапора України

kolazh prapor ukrajiniДень Державного Прапора – данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, шлях. Державний Прапор України є втіленням національної єдності, честі, гідності українців, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

Благородні синій і жовтий кольори неба та пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу, з півночі до півдня України. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

На загальнодержавному рівні свято встановлено Указом Президента України Леоніда Кучми від 23.08.2004 № 987/2004 «Про День Державного Прапора України».

Указом Президента України Віктора Ющенка від 07.08.2009 № 602/2009 «Про внесення змін до Указу Президента України від 23 серпня 2004 року № 987» засновано підняття Прапора України в День Державного Прапора України, під час інших державних свят і проведення загальнодержавних заходів.

Бажаємо усім, кого єднає двоколор, мирного неба над головою, національної злагоди, благополуччя, спокою у сім’ях та міцного здоров’я.

Слава Україні!

Героям слава!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO