Авторський науково-практичний семінар «Особливості реалізації змісту освітньої програми з української мови в 1 класі Нової української школи»

nagolovnuЗ метою надання методичної підтримки вчителям початкових класів у зв’язку з впровадженням нового Держстандарту початкової освіти та переходом на навчання за новими освітніми програмами і новими підручниками , 16 серпня 2018 року на базі КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся авторський науково -практичний семінар «Особливості реалізації змісту освітньої програми з української мови в 1 класі Нової української школи» з майстер-класом О. В. Вашуленко, наукового співробітника відділу початкової освіти Інституту педагогіки НАПН України.

Модераторами заходу стали старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО З.В.Декунова, А.М. Лавська. Учасники заходу - тренери-педагоги, учителі початкових класів області, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ю.О. Нікітін. Він наголосив на актуальності підготовки педагогічних працівників, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 і 2019/2020 навчальних роках, з метою підвищення їх методичного та практичного рівнів професійної компетентності та реалізації завдань нового Державного стандарту початкової освіти відповідно до основних напрямів державної політики у галузі освіти.

Оксана Вікторівна презентувала особливості нових освітніх програм та навчально-методичний комплект «Навчання грамоти. 1 клас». Основну увагу вона приділила розділам програми, у яких закладено значні лінгводидактичні засоби, спрямовані на реалізацію завдань, поставлених перед початковим навчанням української мови.

Ефективні форми організації навчальної діяльності, сучасні тенденції навчання грамоти молодших школярів та педагогічні можливості уроків української мови на дослідницькій основі було розкрито під час проведення майстер-класу «Мовні вправи для розвитку дослідницьких умінь»

Учасники семінару отримали демонстраційні матеріали авторського майстер-класу та презентацію для поповнення власних «методичних скарбничок».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO