Урочисте вручення дипломів 2018

 P1011271 109.07.2018 року у актовій залі КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулася урочиста подія – вручення дипломів про закінчення закладу вищої освіти.

Із вітальним словом виступив виконуючий обов’язки ректора к.п.н., доц., проректор з наукової роботи Грицай Сергій Михайлович. Серед великої кількості приємних слів для випускників та їхніх сімей Сергій Михайлович побажав випускникам стати висококваліфікованими фахівцями своєї справи.

Він вручив диплом магістра спеціальності 073 Менеджмент, спеціалізації Управління навчальним закладом 20 студентам. Конєва Анна Вікторівна та Яременко Наталія Григорівна отримали дипломи з відзнакою.

Дипломи спеціалістів за спеціальністю 053 Психологія (спеціалізація Практична психологія) 23 студентам вручила декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, к.п.н., доц. Захарова Ірина Олександрівна. Вручаючи заповітні дипломи, Ірина Олександрівна побажала випускникам успіхів в усіх справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття.

Зі словом-відповіддю виступила Олейнікова Наталія, яка щиро подякувала за знання та досвід, що ним щедро ділилися викладачі інституту.

Це свято радості і прощання провели наші чудові ведучі Вікторія Перлик та Юрій Крюк. Подарували свої виступи Яна Ратушна, Всеволод Бухтяк і Віталій Нюкін. Бажаємо нашим випускникам щасливої життєвої дороги!!!

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO