Тренінги учителів англійської та німецької мови

на головну resultЗ 18.05.2018 по 20.05.2018 відбулася перша серія очних тренінгів з підготовки вчителів, які викладатимуть іноземну мову в 1 класі у 2018-2019 навчальному році в рамках впровадження Нової Української Школи.

Пять груп вчителів англійської мови та одна група вчителів німецької мови взяли участь у третьому етапі реалізації Проекту з англійської та німецької мов спільно з Британської Радою в Україні у партнерстві з Cambridge University Press, Cambridge English Language Assessment та Goethe-Institut за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Курси були організовані Клюніною Н.В., старшим викладачем кафедри соціально-гуманітарної освіти Сумського ОІППО (сертифікованим тренером) і проводились на базі СОІППО (3 групи, сертифіковані тренери Веркасова Л.І., Красилова Н.В. та мультиплікатор Сотнікова С.І.), м. Охтирка (1група, сертифікований тренер Ігнатченко Л.В.), м. Білопілля (1група, сертифікований тренер Кривохижа І.О.) і м. Шостка (1 група, сертифікований тренер Ніколаєнко Є. В.)

Під час тренінгів учителі опрацювали матеріали з методики викладання іноземних мов в початковій школі під керівництвом тренерів-агентів змін та мультиплікатора. Курс підвищення кваліфікації мав практичне спрямування і сприяв професійному розвитку вчителів через рефлексію власної фахової діяльності. Він був покликаний подолати усталені стереотипи щодо ролі вчителя у навчально-виховному процесі як ретранслятора інформації та сприяв усвідомленню власної ролі як організатора процесу навчання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO