XVІ ОБЛАСНИЙ ЗЛІТ УЧАСНИКІВ ПРОФІЛАКТИЧНИХ ПРОГРАМ

головна resultСумська область першою в Україні запровадила проведення обласних зльотів за профілактичними програмами «Я – моє здоров’я – моє життя», «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України»  щодо здорового способу життя» та «Дорослішай на здоров’я!». Черговий XVІ обласний зліт учасників програм  проведено навчально-методичним центром психологічної служби Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 17 травня 2018 року на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва.

Мета заходу – популяризація, пропаганда та формування навичок здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед учнівської молоді. Його учасниками стали тренери програм, учні закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти області (усього 64 особи).

Зліт проходив у форматі великої психологічної гри «Будуємо нову країну». Протягом трьох годин учасники зльоту виготовляли макети власних будинків здоров’я, проектували чудові міста та розбудовували єдину могутню нову країну, де цінується чесність і щирість, довіра і взаємопідтримка, толерантність і особиста відповідальність, де панують мир, любов і злагода, де кожна людина соціально активна, має право на власну думку та зорієнтована в майбутнє. Працюючи у групах, тренери та підлітки мали змогу познайомитися, оцінити та проаналізувати свою особисту позицію щодо здоров’я, життя, життєвих цінностей, розширити горизонти власної свідомості щодо можливого особистісного внеску в розвиток країни, її могутність та непоборність, сприяння збереженню здоров’я нації.

Свої відгуки та враження від зльоту дорослі і діти розмістили на карті Сумщини, що поєднала всіх небайдужих до власної долі і майбутнього молоді України в цілому.

По закінченню зльоту кращим тренерам програм вручено подяки Всеукраїнської благодійної організації «Рівний-рівному».

Довідково: У 2017-2018 навчальному році програми упроваджуються у 163 закладах освіти області. Усього охоплено понад 3 тис. учнів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO