Нарада щодо підготовки відповідальних за пункти тестування PISA-2018 та моніторингового дослідження випускників початкової школи

на головну res05 квітня 2018 року у Харківському регіональному центрі оцінювання якості освіти відбулася нарада з підготовки персоналу пунктів тестування для адміністрування міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018 та моніторингового дослідження випускників початкової школи.

У нараді взяли участь відповідальні та інструктори пунктів тестування PISA-2018 Сумської, Полтавської та Харківської областей, що увійшли до вибірки дослідження, представники Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адіміністрації, які опікуються дослідженнями – Бирченко С.Л., начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації та Ганжа Н.П., провідний спеціаліст, а також працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО – завідувач Остапенко О.І. та методисти – Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Жила О.М., Самойлова Т.В., Черних О.В.

Відкрив нараду директор Харківського РЦОЯО Сидоренко О.Л., який наголосив на значущості дослідження – події, яка є складовою в процесі побудови конкурентоспроможної системи освіти України, етапах проведення та адмініструванні дослідження.

У ході заходу Русановою Н.О., заступником директора Харківського РЦОЯО, було роз’яснено мету, завдання, специфіку організації та проведення PISA-2018 в Україні та Сумській області. Визначено напрями організаційної роботи закладів освіти, зокрема, інформаційно-роз’яснювальної роботи, підготовки персоналу, виконання підготовчих процедур щодо участі учасників у дослідженні.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO