Методичний порадник «Особливості викладання історії за оновленими програмами 5-9 класи»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 16 березня 2018 року на базі Пустовійтівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Роменської районної ради відбувся методичний порадник «Особливості викладання історії за оновленими програмами 5-9 класи» з учителями історії Роменського району, за модераторства Третьякової О.В., методиста з історії та правознавства навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Третьякова О.В., методист Сумського ОІППО, наголосила, що з метою набуття школярами історичної та інших компетентностей, учителям варто зосереджувати увагу на формуванні та вдосконаленні вміння учнів використовувати писемні документи для отримання історичної інформації, а також на доречності вдосконалення вміння узагальнювати вивчене, розставляти акценти, обмірковувати, висловлювати власне ставлення до історичних фактів (подій, явищ, процесів) або діячів, зокрема, у процесі виконання практичних і творчих робіт з історії.

Увагу вчителів було закцентовано на тому, що сучасний етап розвитку суспільства та актуальні проблеми сьогодення потребують активізації інтеграційних і міжпредметних процесів в організації освітнього процесу підростаючого покоління.

Досвідом роботи щодо реалізації оновлених програм з історії 5-9 класів у закладах загальної середньої освіти поділилися вчителі історії: Кохно В.В. (використання геосервісу Google Maps на практичних заняттях з історії), Манько О.О. (робота з першоджерелами), Пазенко В.В. (використання методу проектів на уроках та позаурочний час).

По завершенню порадника було надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO