Методичний порадник для вчителів української мови та літератури

на головну 1Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2018 рік, 15 березня відбувся методичний порадник «Особливості підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до зовнішнього незалежного оцінювання» на базі Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Білопільської районної ради Сумської області, за модераторства Шерстюк Л.М., методиста української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами діяльності щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури у 2018 році.

На заході були присутні: Євтушенко О.І., завідувач та Чухліб Н.І., методист з української мови та літератури науково-методичної установи «Районний методичний кабінет» відділу освіти; учителі української мови та літератури Білопільського району, Миколаївської об’єднаної територіальної громади в загальній кількості 20 осіб.

Євтушенко О.І., завідувач та Чухліб Н.І., методист науково-методичної установи «Районний методичний кабінет» відділу освіти, дали ґрунтовний аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури в Білопільському районі та Миколаївській об’єднаній територіальній громаді.

Методист української мови та літератури Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Шерстюк Л.М. ознайомила присутніх з організаційно-методичними аспектами проведення зовнішнього незалежного оцінювання; надала методичні рекомендації  щодо підготовки учнів до якісного складання ЗНО; продемонструвала можливості використання електронних освітніх ресурсів.

Учителі поділилися власною методикою роботи з тестовими завданнями.

Сідьорко І.А., учитель української мови та літератури Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, ознайомила присутніх із власним досвідом запровадження тестових завдань різних форм та презентувала методику використання тестових технологій із використанням інтернет-ресурсів, відеоуроків, лайфхаків; представила свій мобільний дидактичний матеріал.

Дунь Т.О., учитель української мови та літератури Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. С.М. Гордієнка, висвітлила питання використання інформаційно-комунікаційних, ігрових, інтерактивних технологій (у тому числі літературних карт та коміксів, зашифрованих метнтальних карт тощо) у навчальному процесі та можливостей їх застосування під час підготовки до ЗНО.

Підбиття  підсумків  роботи методичного порадника  відбулося у формі «круглого стола», де кожен із  учителів  поділився  враженнями  від заходу.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO