Методичний порадник для вчителів хімії

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 06 березня 2018 року на базі районного будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради відбувся методичний порадник з теми «ЗНО з хімії як складова національної системи моніторингу якості вивчення предмета в закладах загальної середньої освіти: аналіз та перспективи».

Відкрила захід Метейко А.В., методист з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, яка ознайомила вчителів хімії з інформаційно-методичним забезпеченням підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з предмету. Під час практичної частини порадника, за допомогою використання групової форми роботи, учителі розробили узагальнюючу схему, блок-картку, порівняльну таблицю, використання яких дасть змогу учням опановувати або повторити теоретичний матеріал з предмету, готуючись до ЗНО. Під керівництвом методиста були опрацьовані тренувальні вправи з виконання тестових завдань та розв’язку розрахункових задач, які входять до сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання різних років.

На заході були присутні Сагайдачна Н.М., завідуюча районним методичним кабінетом, Летик М.В., методист районного методичного кабінету, яка опікується викладанням хімії та 12 учителів хімії Лебединського району.

За підсумками роботи методичного порадника було надано методичні рекомендації методисту хімії методичного кабінету відділу освіти Лебединського району та учителям хімії.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO