Особливості підготовки учнів до ЗНО з фізики в 2018 році

MetodSOIPPOВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 23 лютого 2018 року на базі Сумського ОІППО відбувся методичний порадник (вебінар) «Особливості підготовки учнів до ЗНО з фізики в 2018 році».

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами діяльності щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 2018 році.

На заході були присутні 4 учителя фізики Середино-Будського району та методист районного методичного кабінету в загальній кількості 5 осіб.

Відкрила вебінар методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка розповіла про загальні характеристики сертифікаційної роботи з фізики зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, ознайомила з типами завдань сертифікаційної роботи з фізики та надала рекомендації щодо діяльність учителя з підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 2018 році.

Інформативним для вчителів також була можливість ознайомитися з використанням ситуативних задач у навчальному процесі з фізики та організацією навчальних проектів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO