Тижневик відбірково-тренувальних зборів. День четвертий.

на головну res8 лютого 2018 р. – тривають відбірково-тренувальні збори. Учні-учасники зборів з біології проходили навчання на базі медичного інституту Сумського державного університету та Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка. За планом роботи перше заняття відбувалось в анатомічному музеї медичного інституту, під час якого учні-біологи повторили будову тіла людини (за допомогою анатомічних препаратів), у тому числі частин опорно-рухової, серцево-судинної, нервової та інших систем органів.

Окрім того, учні відвідали кафедру паталогічної фізіології, де на мікропрепаратах їм продемонстровано паразитичні організми. Цікавою для учнів була практична робота «Визначення групи крові». На завершення юні біологи відвідали заняття з вірусології та бактеріології, де, окрім теоретичних знань, отримали досвід фарбування бактерій власної ротової порожнини.

Також учням запам’ятались практичні вправи з розтину безхребетних тварин на кафедрі біології тварин і людини та аналітичної хімії, органічного синтезу – на кафедрі хімії та методики навчання хімії Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка.

Теоретичні знання з української мови та літератури, математики, історії, правознавства, економіки, географії, фізики, астрономії, іноземних мов відбувались у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, за участю методистів, науковців, практиків.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO