Обласний семінар з теми «Використання інтерактивної дошки на уроках трудового навчання»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 24 січня на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар учителів трудового навчання з теми «Використання інтерактивної дошки на уроках трудового навчання».

На заході були присутні представники Білопільського, Буринського, Великописарівського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Лебединського, Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, Шосткинського районів; Березівської, Кролевецької, Недригайлівської ОТГ; мм. Суми, Конотоп, Лебедин, Ромни, Шостка у загальній кількості 22 особи.

Ніколаєнко М.С., старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО ознайомив учителів з основними правилами налаштування та використання інтерактивної дошки на уроках.

Під час проведення «круглого столу» Коренева І.В., методист з трудового навчання Сумського ОІППО ознайомила присутніх з технологіями застосування програмного забезпечення у викладанні трудового навчання.

За результатами роботи обласного семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO