Всеукраїнський науково-педагогічний семінар, присвячений Дню пам’яті жертв Голокосту

 головну res29-30 січня 2018 року в м. Дніпро відбувся Всеукраїнський науково-педагогічний семінар, присвячений Дню пам’яті жертв Голокосту, у якому взяла участь Третьякова О.В., методист з історії та правознавства Сумського ОІППО.

Церемонія вшанування пам’яті жертв Голокосту відбулася в музеї «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» за участі Йоні Лейфера (директора «Джойнт» у Східній Україні), Вольфґанґа Мьоссінґера (Генерального Консула Федеративної Республіки Німеччини у Дніпрі), Раїси Євтушенко (головного спеціаліста Міністерства освіти і науки України), Барбари Гаффін (керівника Благодійної організації «Kehillah Project Combined Jewish Philanthropies», США), Соломона Флакса (голови Ради євреїв-ветеранів та учасників бойових дій Дніпра), Павла Хазана (депутата Дніпропетровської обласної ради, офіцера Збройних Сил України), а також освітян, громадськості з усіх регіонів України.

Під час роботи Всеукраїнського науково-педагогічного семінару були обговорені питання: Друга світова війна і Голокост на теренах України в контексті світової історії; Друга світова війна, Голокост та українські «Праведники народів світу»; пам'ять про геноциди в Україні, в Європі та її важливість для сучасності; нові програми з історії та нові вимоги до викладання історії в школах.

Учасникам Всеукраїнського науково-педагогічного семінару була презентована нова література з історії: книжкова серія «Україна сакральна», художній роман «Іду на мир», видання Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума».

По завершенню роботи семінару учасники отримали сертифікати.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO