Методичний порадник «Організаційно-методичні аспекти підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО з історії України»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 24.01.2018 методистом навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО Третьяковою О.В. було проведено методичний порадник.

У методичному пораднику «Організаційно-методичні аспекти підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО з історії України» узяли участь учителі історії закладів загальної середньої освіти Лебединського району у кількості 14 осіб.

Третьякова О.В. акцентувала увагу вчителів історії на методиці роботи з тестовими завданнями з історії України, способах формування хронологічних умінь учнів.

Досвідом роботи щодо використання завдань з історії України у формі ЗНО під час проведення уроків узагальнюючого повторення, при роботі з картографічним матеріалом та візуальними джерелами, поділилися вчителі Лебединського району (Кобець А.П., Хрін І.Г.).

По закінченню роботи вчителі отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO