Обласна школа молодого вчителя

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 17 січня 2018 року на базі Сумського ОІППО відбулося засідання обласної школи молодого вчителя трудового навчання з теми «Організація роботи молодого вчителя за оновленими програмами з трудового навчання».

На заході були присутні представники Глухівського, Сумського, Краснопільського, Недригайлівського районів, Березівської ОТГ та мм. Лебедин, Ромни у загальній кількості 11 осіб.

Медвідь О.Ю. учитель Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Кролевецької районної ради провела майстер-клас з розробки календарно-тематичного планування на ІІ семестр за оновленою програмою з трудового навчання. У творчій атмосфері пройшов майстер-клас з теми «Елементи графічної грамотності за оновленою програмою з трудового навчання» Овсієнко В.П., учителя Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Кролевецької районної ради.

Під час проведення «круглого столу» заслухано доповідь Кореневої І.В., методиста з трудового навчання Сумського ОІППО з питань навчально-методичного забезпечення уроків трудового навчання за оновленою програмою, порядку опанування розділу «Технологія побутової діяльності».

За результатами роботи обласної школи молодого вчителя учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO