Олімпіадний марафон. Навчальний предмет – трудове навчання

на головну res13-15 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

В олімпіаді взяло участь 57 учнів 9-11 класів, із них 35 хлопців та 22 дівчини. За перемогу змагалися представники 24 районів та міст Сумської області.

Олімпіада складалася з трьох турів:

  • практичної роботи (учасникам олімпіади було запропоновано виготовити виріб із визначеного набору матеріалів, дівчат – фартух за власними розмірами з нагрудником і кишенею та кухонний набір, для хлопців – підставка для ґаджетів та свічник);

  • теоретичного туру (учасникам було запропоновано дати відповіді на тестові запитання);

  • творчої роботи (захисту проекту) – під час захисту проекту учасники представляли домашні роботи, презентували їх та відповідали на запитання членів журі щодо процесу виготовлення, особливостей конструкції, підбору конструкційних матеріалів. Теми проектів: для хлопців 9 класу – «Брелок до ключів», дівчат 9 класу – «Капкейки», хлопців 11 класу – «Корпус для флешки», дівчат 11 класу – «Бабусині пиріжки».

Переможцями стали 26 учнів (І місць – 4, ІІ – 6, ІІІ – 16).

Найбільшу кількість призових дипломів вибороли учні Кролевецького району (5 учасників – 5 переможців), Липоводолинського району, м. Глухів (4 учасника – 4 переможця).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO