Методичний порадник для вчителів іноземних мов м. Суми

на головну res11 січня 2018 року Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, спільно з видавництвом «National Geographic Learning» та компанією «Лінгвіст», було організовано та проведено методичний порадник для вчителів іноземних мов м. Суми «Підготовка до ЗНО з іноземних мов у 2018 році».

Захід відкрила Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент, підкресливши значимість ефективної підготовки до складання ЗНО з базових дисциплін.

З учителями іноземних мов м. Суми в інтерактивному режимі над темою «Особливості підготовки учнів до виконання завдань з аудіювання» працювала Шляміна К.Д., консультант видавництва «National Geographic Learning» та компанії «Лінгвіст».

Клюніна Н.В. та Єременко І.В., методисти з іноземних мов Сумського ОІППО, висвітлили питання специфіки роботи за тестовими завданнями з «Читання», «Використання мови», «Письма», «Розуміння мови на слух» у 2018 році, надавши відповіді та методичні рекомендації.

Усі учасники семінару, а їх налічувалось понад 55, отримали сертифікати. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO