УЧАСТЬ В СЕМІНАРІ-ПРАКТИКУМІ (КВЕСТ) «ФОРМУВАННЯ КЛЮЧОВИХ ЖИТТЄВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ УЧНІВ В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ»

IMG 20171219 101502 res19.12.2017 на на базі Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12 був проведений семінар-практикум (квест) директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти м. Конотопа на тему «Формування ключових життєвих компетентностей учнів в умовах становлення Нової української школи», діяльність якого висвітлено на сторінці Відділу освіти Конотопської міської ради за 21.12.2017 р. https://www.facebook.com/OsvitaKonotop/posts/553413491691567 

Жук М.В., кандидат філософських наук, доцент, завідувач кафедри соціально-гуманітарної освіти Сумського ОІППО презентував в формі тематичної дискусії авторську програму «Дорожні карти Нової української школи». 

Під час перебування у відрядженні Жук М.В. на прохання Зеленської Л.М., в.о. завідувача методичного кабінету, провів тематичну дискусію з керівниками позашкільних закладів освіти м. Конотоп «Формування інноваційного простору позашкільного навчального закладу».

Інформацію розміщено на сайті facebook «Нова українська школа» від 26.12.2017 за адресою https://www.facebook.com/groups/new.ukrainian.school/

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO