Обласний семінар-практикум учителів інтегрованого курсу «Мистецтво»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 13 грудня 2017 на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар-практикум учителів інтегрованого курсу «Мистецтво» «Сприймання, аналіз та інтерпретація творів мистецтва» за модерації Сердюк О. П., методиста з музики та естетичних дисциплін Сумського ОІППО та Сєрих Л. В., методиста з образотворчого мистецтва Сумського ОІППО, к.пед.н., доцента.

Мета заходу – ознайомити учасників семінару-практикуму з методами та прийомами аналізу, інтерпретації творів мистецтва на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво».

 

У заході взяли участь 15 представників з: Великописарівського, Глухівського, Кролевецького, Липоводолинського, Недригайлівського, Тростянецького, районів; міст Глухів, Лебедин, Охтирка, Суми (2 особи); представники ОТГ (Боромлянської с/р, Березівської с/р, Миколайвської с/р Білопільського району) та Державного ліцею-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовко «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка.

Сєрих Л. В., методист з образотворчого мистецтва Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент ознайомила присутніх із сучасними тенденціями розвитку мистецької освіти та методикою проведення фасилітованої дискусії.

Сердюк О. П., методист з музики та естетичних дисциплін Сумського ОІППО наголосила на особливостях сприймання та сприйняття як педагогічних категоріях, а також надала методичні рекомендації щодо методики сприймання творів музичного мистецтва на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво».

Латіфова Н.Г., старший викладач відділу образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва та реставрації вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського та Ткаченко Н.В., викладач дитячо-хорової студії вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського провели майстер-клас для учасників заходу «Використання методів сприймання та інтерпретації творів мистецтва на різних етапах уроку інтегрованого курсу «Мистецтво».

По завершенню учасники обласного семінару отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO