Методичний порадник «ЗНО 2018 з іноземних мов: специфіка роботи з тестовими завданнями з «Читання», «Письма», «Використання мови», «Розуміння мови на слух»

01 resЗа результатами наради при директорові Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробової В.П. та з метою якісної підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, 23.11.2017 р. на базі Верхньосироватської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради, методистом з іноземних мов Клюніною Н.В., було проведено методичний порадник «ЗНО 2018 з іноземних мов: специфіка роботи з тестовими завданнями з «Читання», «Письма», «Використання мови», «Розуміння мови на слух», у якому взяло участь 45 педагогів області.

Назарова О. І., завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Сумської райдержадміністрації, звернулась з вступним словом до учасників методичного порадника, наголосивши на важливості систематичної ретельної підготовки учнів до результативного проходження ними ЗНО з іноземної мови.

Клюніна Н.В., методист з іноземних мов Сумського ОІППО, акцентувала увагу на важливості ґрунтовного вивчення іноземних мов випускниками закладів освіти.

Учасникам методичного заходу, методистом Клюніною Н.В., надано інформацію про інновації проведення ЗНО 2018 з іноземних мов, методичні рекомендації щодо роботи з тестовими завданнями частини «Читання», «Використання мови», «Письма» та «Розуміння мови на слух», проаналізовано тестові вправи ЗНО 2017.

Присутні ознайомились з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до ЗНО 2018 з іноземних мов. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO