ОБЛАСНИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ 2017

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 21 листопада відбулись урочисті заходи з нагоди обласного Дня дошкілля, що зібрали представників дошкільної освіти Сумської області у кількості 165 осіб.

Урочисто відкрила свято Гробова В.П., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, привітавши працівників закладів дошкільної освіти з обласним Днем дошкілля та подякувала педагогам за їх відданість своїй справі, любов до вихованців.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в заході взяли участь: Нікітін Ю.О., ректор; Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи; Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку; Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку; Цимерман І.Л., Ковтун Є.Ф., Лобода В.П. викладачі кафедри дошкільної та шкільної освіти.

Під час проведення урочистої частини, кращих представників освітньої галузі області нагороджено почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради Сумської області, грамотами Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

Для учасників заходу працювали виставкові експозиції:

«Світ дошкілля» – педагогічні надбання педагогів закладів дошкільної освіти Сумщини; «Багатофункціональні ігрові посібники в ігровому середовищі сучасного дошкільного закладу»; «Наші переможці» – перегляд відеороликів обласних конкурсів; «HEGA дітям» – розвивально-ігрові посібники; виставка фахових посібників видавництв «Шкільний світ», «Ранок»; «Приєднуйтесь до нас!» – флешмоб.

Цікаво та змістовно пройшла презентація фахової майстерності педагогів дошкільної освіти Сумщини у панорамі педагогічних ідей «СВІТ ДОШКІЛЛЯ», яка була представлена педагогічними студіями, майстер-класами, переглядами відеороликів переможців обласних конкурсів.

Учасників заходу вітали творчі дитячі колективи.

Приєднуємось до привітань: усіх працівників дошкільної освіти – з професійним святом! Здоров’я, творчого горіння, значних досягнень та практичних здобутків!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO