Обласна творча група вчителів біології та екології

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 16.11.2017 на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулосьІІ засідання обласної творчої групи «Науково-дослідна робота з біології та екології», яке провела Голубенко Т.С., методист з біології, екології, природознавства та основ здоров’я Сумського ОІППО.

Мета заходу – надати методичні рекомендації щодо впровадження дослідницьких методів у навчально-виховний процес та організації проектної діяльності учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

На заході були присутні 7 членів обласної творчої групи.

Відкрила обласний захід методист біології Сумського ОІППО Голубенко Т.С., яка підкреслила важливість упровадження компетентнісного та діяльнісного підходів, дослідницьких методів у навчально-виховний процес з біології та екології.

Інформативними для вчителів були виступи:

  • Панченка С.М., старшого наукового співробітника Деснянсько-Старогутського національного парку, к.біол.н., доцента (Організація учнівської дослідницької роботи з біології);

  • Котькало Є.С., учителя біології Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради (Організація проектної діяльності під час вивчення біології учнями у сучасній спеціалізованій школі).

У ході засідання присутні мали можливість поділитись власним досвідом організації науково-дослідницької діяльності у процесі реалізації практичної складової програми з біології та екології

За результатами семінару присутнім були надані методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO