Обговорення дорожніх карт НУШ

P71103 104520На прохання керівника управління освіти м. Шостка Сергейко Н.О. 1-3.11.2017 м. Шостку з авторською програмою «Дорожні карти НУШ» відвідав завідувач кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗ Сумський ОІППО Жук М.В. Було проведено тематичну дискусію «Розробка дорожніх карт НУШ». Надано консультації навчальним закладам по формуванню інноваційного освітнього простору м. Шостка.

В Шостінській гімназії особливий акцент було зроблено на розробку заходів до «Року німецької мови», проведено серію зустрічей з вчителями та учнями, показано важливість розробки стартапів. Оь оцінка зустрічі директоромШостинської гімназії Ю.М.Мороз «Зустріч з Вами крута, тому що Ви вмієте захопити сучасне нове покоління Z!!! А це головне! Ви даєте нове бачення розкрутки свого "Я" на будь-якому рівні... І це круто!!!»

https://www.facebook.com/mykhaylo.zhuk/posts/10203834108090661?comment_id=10203834167132137&reply_comment_id=10203834207693151

Шосткинська гімназія (на Facebook)

В навчальному закладі школа №6 обговорено інноваційні проекти на базі «Козацької республіки».

В навчальних закладах школах № 1 та 11 було акцентовано увагу на міському інноваційному проекті «ІТ класи», в яких навчання програмуванню відбувається через співпрацю з СумДУ і має ігровий компонент (можливість дистанційного керування будинком). При цьому діти активно використовують як шкільні ноутбуки , так і власні гаджети. В ході спілкування з учнями було показано, як можна використовувати критичне мислення в цих класах.

02.11.2017 М.В. Жук виступив на нараді для керівників позашкільних закладів освіти м. Шостка з проблем реалізації інноваційного потенціалу позашкільних закладів освіти https://www.facebook.com/pr.shostka/posts/1528045903908975?notif_id=1509649331463351&notif_t=tagged_with_story

03.11.2017 відбулась зустріч з мером м. Шостка Ногою М.П. та керівником управління освіти Сергейко Н.О.

Жук М.В. «Можливо такі програми є напрямком змін в післядипломній педагогічній освіті та роботі СОІППО?».

https://www.facebook.com/mykhaylo.zhuk/posts/10203836532431268?pnref=story

Шановний Юрію Олександровичу! Щиро вдячна Вам за розуміння і підтримку. Створення нової української школи в контексті освітньої реформи передбачає підвищення якості освіти, вимагає змін від учасників освітнього процесу, створення умов для розвитку особистості, патріота, інноватора. Шостка – місто, яке має вагомі досягнення в галузі освіти. Обрання правильного вектору розвитку та впровадження інновацій - виклик сьогодення. У зв’язку з цим перебування в нашому місті Жука Михайла Васильовича, завідувача кафедри соціально-гуманітарної освіти, було не тільки приємним, а й корисним. Тематична дискусія «Розробка та реалізація дорожніх карт НУШ» для керівників закладів загальної середньої освіти та їх заступників, надання консультативної допомоги в розробці та реалізації проектів, відвідування навчальних закладів з метою надання практичної допомоги у створенні інноваційного простору, знайомство з роботою інноваційних та ІТ-класів, спілкування з учнями та педагогами, обговорення ідей щодо розвитку позашкільної освіти – це ще не повний перелік питань, які розглядались під час триденного перебування Жука М.В. Сподіваюсь, що така практична взаємодія управління освіти Шосткинської міської ради та Сумського інституту післядипломної педагогічної освіти буд продовжуватись і надалі, що сприятиме ефективному впровадженню інновацій в галузі освіти міста Шостки і Сумщини взагалі.

З повагою, Начальник управління освіти Шосткинської міської ради Н.О.Сергейко

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO