Обласна школа молодого вчителя географії та економіки «Сучасні інформаційно-комп’ютерні технології у процесі викладання географії та економіки: практичний аспект

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 01 листопаду 2017 року на базі Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради відбулась обласна школа молодого вчителя географії та економіки «Сучасні інформаційно-комп’ютерні технології у процесі викладання географії та економіки: практичний аспект».

Мета заходу – надання методичної допомоги молодим учителям з використання сучасних інформаційно-комп’ютерних технологій, поглиблення практичних знань та умінь.

У заході взяли участь педагоги Глухівського, Конотопського, Кролевецького, Лебединського, Путивльського, Шосткинського районів, Березівської об’єднаної територіальної громади, мм. Глухова, Лебедина, Шостки (у загальної кількості 25 осіб).

Відкрив семінар, ознайомив учасників з програмою роботи, виступив з доповіддю «Методи використання інформаційно-комп’ютерних технологій на уроках географії та економіки» Попов В.Д., методист з географії та економіки Сумського ОІППО. Завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Глухівської міської ради Дячкова В.Г. привітала учасників школи.

На семінарі виступили: Коляденко І.М., учитель географії Шосткинського навчально-виховного комплексу: спеціалізована школа І-ІІ ступенів-ліцей Шосткинської міської ради з теми «Дидактичний потенціал мережевих технологій та його використання у навчальному процесі»; Рознятовська О.В., учитель математики Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради «Використання інформаційно-комп’ютерних технологій при вирішенні задач економічного змісту на уроках математики».

Рябуха А.П., учитель економіки Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради провела майстер-клас «Використання сервісів Google на уроках географії та економіки і в позакласній роботі», а також інтелектуальний захід «Своя гра», до участі в якому було залучено учнів загальноосвітніх шкіл міста.

Під час проведення «круглого столу» учасники обмінялись думками щодо важливості питання формування нового поля інформаційної культури учнів, з використанням сучасних інформаційно-комп’ютерних технологій у навчальному процесі.

За результатами роботи обласної школи молодого вчителя учасники отримали методичні рекомендації

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO