Обласна франко-лінгвістична школа вчителів французької мови

golovna resВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2017 рік, 25 жовтня на базі Сумської класичної гімназії Сумської міської ради методистом з іноземних мов СОІППО Єременко І.В. було проведено обласну франко-лінгвістичну школу, в якій взяли участь 11 учителів французької мови.

Мета заходу – ознайомлення вчителів області з особливостями використання сучасних засобів масової інформації в навчально-виховному процесі.

Єременко І.В. виступила з доповіддю про особливості використання сучасних засобів масової інформації у роботі учителя французької мови.

Питання про складові професійної діяльності учителя іноземної мови в контексті концепції Нової української школи розкрила Клюніна Н.В., методист з іноземних мов СОІППО.

Резнікова О.А., учитель французької мови Сумської Класичної гімназії Сумської міської ради, ознайомила присутніх із використанням засобів масової інформації у роботі з обдарованими дітьми на уроках французької мови та провела майстер-клас «Життя у місті та селі. За чи проти».

Учасники обласної франко-лінгвістичної школи узяли участь у круглому столі «Використання сучасних засобів масової інформації для розвитку творчого потенціалу учнів, які вивчають французьку мову».

За результатами роботи обласної франко-лінгвістичної школи учителям надано методичні рекомендації.  

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO