Реалізація навчальних проектів за програмою фізики основної школи

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 26 жовтня на базі Козацького навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Конотопської районної ради відбувся методичний порадник «Організація навчальних проектів за програмою фізики основної школи».

Мета заходу – надання методичної допомоги вчителям фізики Конотопського району щодо організації та проведення навчальних проектів з фізики за програмою базової школи.

На заході були присутні Савченко І.В., завідувач районним методичним кабінетом Конотопської районної ради; Шешеня О.А., методист районного методичного кабінету; 22 учителя фізики Конотопського району.

Під керівництвом Карпуші В.М., методиста з фізики та астрономії Сумського ОІППО, учасники заходу актуалізували теоретичні знання про метод проектів, створивши ментальну карту «Типи навчальних проектів та їх характеристики», набули навичок організації навчальних проектів з використанням методу прийняття рішень «Метаплан», ознайомилися з вимогами до оформлення продуктів проектної діяльності, презентації, яка супроводжує доповідь учня, та критеріями оцінювання проектів учнів.

У ході заходу учасникам були надані відповіді на запитання щодо організації роботи з обдарованими учнями, викладання фізики за оновленою програмою базової школи, організації безпеки життєдіяльності освітнього процесу з фізики.

За результатами роботи учасникам порадника надані методичні рекомендації.

01

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO