Обласний семінар практичних психологів закладів вищої та професійно-технічної освіти області

на головну res26 жовтня 2017 року навчально-методичним центром психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на базі Сумського коледжу національного аграрного університету для практичних психологів закладів вищої та професійно-технічної освіти області проведено семінар з теми «Роль практичного психолога у формуванні особистої гідності молодої людини».

Семінар відкрив Чортенко А.М., директор Сумського коледжу національного аграрного університету, кандидат історичних наук, який акцентував увагу присутніх на актуальності теми семінару.

Растроста А.Б., методист навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розкрила зміст поняття «особиста гідність», охарактеризувавши фактори, що впливають на формування особистої гідності молодої людини та провела практичне заняття «Особиста гідність як запорука життєвого успіху».

Питання організації роботи з формування ціннісного ставлення молоді до себе та навколишнього світу розкрила Коробова О.Г., практичний психолог коледжу Сумського національного аграрного університету.

Острівна О.В. та Біловол Л.В., практичні психологи ДНЗ «Сумське міжрегіональне ВПУ» презентували досвід своєї роботи з означеної теми.

За результатами семінару учасники отримали інформаційні та методичні матеріали для практичного використання в роботі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO