VII Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок»

на головну5-6 жовтня 2017 року на базі Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти» відбувся VІІ Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок», активну участь у якому взяла Шерстюк Л.М., методист з української мови та літератури Сумського ОІППО. На педагогічному форумі, у рамках фестивалю, обговорювалася проблемна тема – «Компетентнісне навчання: теоретичні пошуки і шкільні реалії».

Велика ОЗОНівська родина об’єднала творчих, креативних, представників освітянської ниви, щоб зібрати урожай ідей, думок. 240 учителів, науковців, управлінців, представників вищої школи й методичних служб усіх рівнів із 20 областей України та м. Києва приїхали, щоб популяризувати ідеї особистісно зорієнтованого й компетентнісного навчання, проаналізувати стан упровадження його в практику роботи загальноосвітньої школи, налагодити співпрацю ініціативних, творчих педагогічних працівників, які готові долучитися до апробації технології ОЗОН у своїй практиці.

Перед присутніми з вітальним словом виступили Фасоля А.М., провідний науковий співробітник відділу навчання української мови і літератури Інституту педагогіки НАПН України, кандидат педагогічних наук; Котусенко О.Ю., головний спеціаліст відділу змісту середньої освіти Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Осадчий І.Г., ректор КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти», доктор педагогічних наук.

Учасники активно обговорювали проблеми компетентісного навчання, відвідали майстер-класи та педагогічні майстерні вчителів.

Шерстюк Л.М., методист української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, провела майстер-клас «Хмарні технології як засіб формування інформаційно-цифрової компетентності на уроках української літератури».

Видавництва «Літера», «Ранок» та Український освітянський видавничий центр «Оріон» презентували нові методичні посібники та підручники для учнів та вчителів.

На базі Білоцерківської гімназії № 2 Білоцерківської міської ради, Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов’янських мов Білоцерківської міської ради та Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» Білоцерківської міської ради були проведені відкриті уроки з української мови і літератури, зарубіжної літератури.

Провідними науковцями України були проведені психологічні тренінги та коучинги.

На урочистому закритті фестивалю учасники отримали сертифікати та подяки від організаторів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO