Світ українського дошкілля

на головну resЗ 2011 року на виконання резолюції І Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти Міністерством освіти і науки України започатковано проведення Всеукраїнського Дня дошкілля.

Мета свята – підняття престижності професії педагога та інших працівників дошкільного навчального закладу, об’єднання потенціалу дошкільної освіти усіх регіонів України, привернення уваги до проблем дошкільних закладів та дошкільного дитинства.

Сьомий рік поспіль дошкільники України збираються на своє професійне свято – Всеукраїнський День дошкілля. З нагоди свята відбулися урочисті заходи, які зібрали представників дошкільної освіти з усіх куточків нашої держави.

Сумська область була представлена 25 учасниками.

Заходи, відповідно до програми, проходили 22 вересня 2017 року в Київському палаці дітей та юнацтва.

Делегацію області очолювала Гробова В.П., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в заході взяли участь: Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку, Лобода В.П. викладач кафедри дошкільної та шкільної освіти.

Урочисто відкрила свято міністр Міністра освіти і науки України Гриневич Л.М., привітавши працівників дошкільних навчальних закладів із Всеукраїнським днем дошкілля та подякувала педагогам за їх відданість своїй справі, любов до вихованців.

Під час проведення урочистої частини, кращих представників освітньої галузі нагороджено почесними відзнаками Міністерства освіти і науки України та дипломами лауреатів Всеукраїнських фестивалів, що проводилися МОН України у 2017 році.

Змістовно та цікаво пройшла презентація виставок методичної літератури, посібників, проведення майстер-класів, тренінгів науковцями, педагогами-дошкільниками. Презентовано виставку сучасного обладнання «Нове освітнє середовище для щасливого навчання дітей». Учасників заходу вітали творчі дитячі колективи.

Приєднуємось до привітань: усіх працівників дошкільної освіти – з професійним святом! Здоров’я, творчого горіння, значних досягнень та практичних здобутків!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO