Спільна нарада вишів – СумДУ та Сумського ОІППО – практика в дії

головна res19 вересня на базі КЗ СОІППО відповідно до плану спільних заходів відбулася зустріч керівництва та спеціалістів Сумського державного університету та Комунального закладу Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Робочі групи очолювали: від СОІППО – ректор Юрій Нікітін; від СумДУ – І проректор Василь Карпуша.

Зустріч стосувалася аналізу виконання плану спільних заходів на 2016-2017 роки та перспектив співпраці у поточному навчальному році. Присутні констатували факт виконання усіх пунктів плану та виявили готовність й щире бажання співпрацювати надалі. Проте подальші дії набирають більш практичного спрямування та охоплюють ширше коло освітньої проблематики.

Особливу увагу члени робочої групи звернули на співпрацю в межах упровадження комплексних програм по підготовці до ЗНО, розвитку ефективних дистанційних форм підготовки до ЗНО, у тому числі з використанням учнями власних мобільних пристроїв. Присутніх зацікавила реалізація спільної розробки упровадження та супроводу інтегрованого навчально-атестаційного комплексу з предметів по підготовці до ЗНО.

Щодо організаційно-методичного супроводу за проектом онлайн-навчання «Екзаменаріум» було обговорено подальшу спільну розробку методичних рекомендацій щодо навчання за програмами онлайн-курсів «Екзаменаріум» та їх розміщення на платформі дистанційного навчання Сумського ОІППО у майбутньому.

На зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці стосовно підвищення кваліфікації вчителів та стажування науково-педагогічних працівників. Особлива увага приділена розвитку ІТ-технологій («Хмарні сервіси», Microsoft Office 365, соціальні мережі, сучасні 3D-технології тощо.

Перелік практичних заходів у межах співпраці включає понад 20 науково-практичних заходів, що розраховані як на науковців, так і на практиків, вчителів, методистів, абітурієнтів й учасників ЗНО та їх батьків.

Учасники робочої зустрічі підтвердили повну готовність до виконання плану спільних заходів. Погодились з тим, що саме завдяки такому формату активного обговорення можливе швидке та ефективне втілення задумок у освітню практику регіону з її подальшим перспективним розвитком.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO