Вебінар з актуальних питань організації шкільної хімічної освіти

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 15 вересня відбувся обласний вебінар для вчителів хімії Сумської області за темою «Пріоритетні напрями викладання хімії в основній школі у 2017-2018 навчальному році в контексті концепції «Нова українська школа».

Під час проведення вебінару, Метейко А.В., методист з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, звернула увагу учасників на: нормативні документи з викладання хімії в 2017-2018 н.р.; особливості оновленої програми з хімії для основної школи; питання щодо використання навчально-методичної літератури, перспектив упровадження STEM-освіти у загальноосвітніх навальних закладах, особливостей проведення Міжнародного оцінювання PISA-2018, орієнтованого на перевірку читацької компетентності учнів 15-річного віку (презентація додається).

Виступ Коростіль Л.А., доцента кафедри дошкільної та шкільної освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., був присвячений питанню щодо сутності, особливостей розробки і впровадження компетентнісно зорієнтованих завдань вчителями хімії для формування та контролю сформованості в учнів предметних та ключових компетентностей на уроках й в позаурочний час (презентація додається).

Не менш актуальним був виступ Сударевої Г.Ф., старшого викладача кафедри професійної освіти та менеджменту Сумського ОІППО, яка детально зупинилася на змінах у практичних роботах за оновленою навчальною програмою з хімії для учнів 7-9 класів та закцентувала увагу на особливостях їх проведення (презентація додається).

Для організації зворотного зв’язку було відкрито чат, за допомогою якого вчителі мали можливість поставити запитання та поспілкуватися з виступаючими й учасниками вебінару.

За підсумками вебінару було надано методичні рекомендації.

Повну інформацію можна отримати, переглянувши відеозапис вебінару за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=w1cYmyCV1qc

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO