Фахове тестування за спеціальністю 081 «Право»

sg30 cropНа виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 11.04.2017 № 579 «Про затвердження Положення про проведення єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю 081 «Право» в 2017 році» 3 серпня 2017 року в Сумській області буде проведено фахове тестування для 376 осіб, які виявили бажання вступати до магістратури за зазначеною вище спеціальністю.

Єдине фахове вступне випробування передбачає виконання вступниками екзаменаційної роботи (тесту), що складається з трьох блоків тестових завдань: тесту загальних навчальних правничих компетентностей; тесту з шести базових юридичних (правничих) дисциплін — конституційного права, адміністративного права, цивільного права, цивільного процесуального права, кримінального права, кримінального процесуального права; тесту з іноземної мови.

Для проведення вступного випробування в Сумській області будуть діяти два пункти тестування на базі Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка за адресою: м. Суми, вул. Роменська, 87 (схема проїзду: https://drive.google.com/file/d/0BxpSAcBIeWyadUtVazh5SGR5ODg/view).

Допуск учасників до пункту тестування здійснюється з 9.15 до 9.50 за екзаменаційним листком та документом, що посвідчує особу (номер та серія документа мають відповідати вказаним в екзаменаційному листку).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO