Укладено угоди про співпрацю

golovna resЗ метою розширення спектру партнерських стосунків в галузі освіти та наукових досліджень 8 червня 2017 року Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти в особі ректора Нікітіна Юрія Олександровича уклав угоди про співпрацю та партнерство з Охтирською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 1 Охтирської міської ради та Недригайлівською спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області щодо запровадження у навчально-виховний процес навчальних закладів інноваційних форм й методів роботи та проведення дослідно-експериментальної роботи відповідно за темами: «Теоретико-методичні засади розвитку особистісно-професійної компетентності педагога в системі післядипломної педагогічної освіти», «Підвищення рівня професійної майстерності педагога як умова всебічного розвитку учня та формування ключових компетентностей успішної особистості» та «Створення якісної освіти за рахунок сучасного науково-методичного забезпечення обґрунтованої системи компетентісно-зорієнтованого навчання».

У своєму виступі ректор КЗ СОІППО доктор історичних наук Ю.О. Нікітін відзначив, що угода підписується між Інститутом, який прагне створити умови для підготовки висококваліфікованих фахівців «нової формації», конкурентоспроможних у системі освіти та навчальними закладами, які гідно впроваджують сучасні педагогічні інновації у навчальний процес.

Подальша співпраця закладів-партнерів спрямована на удосконалення й розширення науково-педагогічних досліджень, модернізації навчально-виховного процесу, встановлення ділових контактів та підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Інститут надалі буде виступати надійними партнером навчальних закладів у реалізації наукових тем дослідження та концепції «Нова українська школа».

Проректор з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та менеджменту Грицай С.М. та керівник центру компетентнісно-орієнтованої освіти, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри професійної освіти та менеджменту КЗ СОІППО Харламенко В.Б. презентували закладам-партнерам наукову тему Інституту, (наказ МОН України від 24.04.2017 № 639), зазначивши що Інститут здійснюватиме упровадження інноваційних технологій та методик з метою розвитку особистісно-професійних компетентностей педагогів навчальних закладів.

Учасники зустрічі зауважили, що сьогодні школа потребує такого учителя, який здатний до реалізації науково-методичних досліджень, проектної, інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи.

Заклади-партнери здійснюватимуть спільну підготовку видавничої продукції з проблеми розвитку особистісно-професійної компетентності педагога, братимуть участь у спільних науково-практичних заходах та проводитимуть роботу з популяризації ідей інноваційних форм і методів роботи. Спільна робота сприятиме переосмисленню готовності та вмотивованості педагогів до підвищення рівня особистісно-професійної компетентності.

Окрім того, на нараді з колективом Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області обговорено питання діяльності опорних шкіл та запровадження в навчальний процес нових програм початкової освіти, бо заклад входить до четвірки закладів області, що здійснюють реалізацію оновлених навчальних програм початкової школи. Директор Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області Колоусова Н.І. ознайомила представників КЗ СОІППО з отриманими надбаннями школи у статусі опорного закладу, яка має у своєму складі 5 філій.

Керівник науково-дослідної лабораторії з організації роботи опорних шкіл, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології Вознюк А.В. поінформувала присутніх про стан розвитку опорних шкіл в Сумській області та співпрацю інституту з опорним закладом Недригайлівською спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO