Методичний порадник з ведення ділової документації з кадрових питань у загальноосвітніх навчальних закладах

на головну resВідповідно до плану роботи Сумський ОІППО на 2017 рік, 07 червня 2017 року на базі методичного кабінету відділу освіти Охтирської районної державної адміністрації проведено методичний порадник для керівників навчальних закладів району, методистів районного методичного кабінету за темою “Ведення ділової документації з кадрових питань у загальноосвітніх навчальних закладах” за модераторства Перлик В.В.

Захід відкрили: Перлик В.В., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський ОІППО; Сітало В.Д. – начальник відділу освіти Охтирської районної державної адміністрації; Шульга І.Б. – завідувач методичного кабінету відділу освіти Охтирської райдержадміністрації.

До програми методичного порадника було включено презентації «Нова українська школа: формування та розвиток управлінської компетентності сучасного керівника навчального закладу», «Номенклатура справ з діловодства. Національні стандарти з діловодства (виступ Перлик В.В.), виступ Берюк Н.О. директора Рибальського навчально-виховного комплексу Охтирської районної ради «Призначення документації з кадрових питань у загальноосвітньому навчальному закладі. зразки оформлення наказів з особового складу працівників (із досвіду роботи)»

Захід завершився консультативним діалогом (засіданням у форматі «круглого столу») за темою методичного порадника та наданням методичних рекомендацій учасникам щодо ведення ділової документації з кадрових питань у загальноосвітніх навчальних закладах.

1 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO