Міжобласний практикум з використання технології мнемотехніка в дошкільному навчальному закладі

на головну4 resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 30-31 травня у м. Вінниця на базі Комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти» та дошкільних навчальних закладів Вінниці, за участі Міщенко Л.Б., методиста дошкільної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та членів обласної творчої групи, відбувся міжобласний практикум «Мнемотехніка – новітня технологія ефективного засвоєння інформації».

Захід відкрили: Іваниця Г.А., проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи; Русан Л.С., завідувач відділу дошкільної освіти, Колосинська Г.І, методист відділу дошкільної освіти Комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти».

Програма міжобласного практикуму складалась з пленарної та практичної частини.

Пленарна частина проходила на базі Комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти» за участі Чепурного Г.А., педагога, психолога, президента громадської організації «Асоціація розвитку творчої особистості «ВАРТО», автора проекту «Освітня мнемотехніка», голови оргкомітету Міжнародного Фестивалю освітніх технологій «ПЕРСПЕКТИВА». Також у пленарній частині проведено педагогічні майстерні з проблем: «Використання технології мнемотехніки у дошкільному навчальному закладі»; «Технологія мнемотехніки як ефективний засіб вирішення проблемних моментів при наступності дошкільної та початкової освіти»; «Творчий підхід до засвоєння складної інформації».

Практична частина заходу відбулася на базі дошкільних навчальних закладів м. Вінниці, де учасники заходу мали змогу переглянути практичну роботу з дітьми дошкільного віку щодо особливостей упровадження технології мнемотехніка; узяли участь у майстер-класах та «круглому столі» з теми «Перспективи співпраці».

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO