Укладено угоду про співпрацю

golovna res31 травня 2017 року Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти в особі ректора Нікітіна Юрія Олександровича та Комунальний заклад Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» в особі директора Пєсоцької Інеси Олександрівни уклали договір про співпрацю та партнерство щодо запровадження інноваційних форм і методів роботи, реалізації й проведення дослідно-експериментальної роботи за темами «Теоретико-методичні засади розвитку особистісно-професійної компетентності педагога в системі післядипломної педагогічної освіти» та «Формування самостійного мислення учнів як ключової компетентності успішної особистості випускника гімназії».

На засіданні методичної ради педагогічних працівників КЗ СОР «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» проректор з наукової роботи КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та менеджменту Грицай С.М. ознайомив присутніх з основними науковими напрацюваннями закладу та окреслив перспективи спільної наукової діяльності інституту та гімназії-інтернат. Сергій Михайлович зазначив, що сучасна освіта вимагає принципово нових наукових досліджень, обґрунтованого й послідовного запровадження сучасних науково-педагогічних технологій, ефективних підходів до організації наукової та інноваційної діяльності.

Кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри професійної освіти та менеджменту, керівник центру компетентнісно-орієнтованої освіти КЗ СОІППО Харламенко В.Б. презентувала учасникам засідання наукову тему Інституту, яку нещодавно затверджено на рівні МОН України (наказ МОН України від 24.04.2017 № 639), зазначивши що сучасній школі потрібен учитель, який міг би брати участь у спільних науково-методичних дослідженнях та заходах з питань проектної, інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи.

Директор гімназії-інтернат Пєсоцька І.О. підкреслила, що в рамках угоди вчителі закладу братимуть активну участь у розробці та реалізації спільних проектів, науково-практичних заходах та впроваджуватимуть результати дослідно-експериментальної роботи в практичну діяльність.

Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти сприятиме підвищенню кваліфікації педагогічних кадрів Комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей», здійснюватиме упровадження і поширення інноваційних технологій та методик з метою розвитку особистісно-професійних компетентностей педагогів.

Заклади погодились здійснювати спільну підготовку видавничої продукції з проблеми розвитку особистісно-професійної компетентності педагога, брати участь у спільних науково-практичних заходах та проводити роботу з популяризації ідей інноваційних форм і методів роботи. Як результат вбачають, що спільна дослідно-експериментальна робота сприятиме переосмисленню готовності та вмотивованості педагогів до підвищення рівня особистісно-професійної компетентності.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO